18 Ağustos 2014 Pazartesi

Carsıdan Aldım Bir Tane...

Besiktas yonetimi secildikleri gunden bu yana kendilerine maddi/manevi destek saglamayan ve surekli kostek olan bazı "sozde" Besiktaslıların divan uyeliklerini tuzuge ekledikleri madde ile bilerek dusurmus ve kendi elindeki iktidar gucunu nihayet kullanmıstır. İyi yapmıstır, kotu yapmıstır o daha sonra ortaya cıkar ama burada yonetim bu gucu kullanmayı secmistir.

Uyelikleri dusen bu bazı "eski" Besiktaslı, ancak aslen "kendisporlu", "egosporlu", "guc&iktidarsporlu" kisilere sormak isterim: 
Besiktas trilyonlarca lira borca batmıs bir halde baskanlık secimine giderken neden biriniz de cıkıp baskanlıga adaylıgınızı koymadınız? 

Bu haklı soruyu daha evvel de sormustum; cunku Fikret Orman o gun herkesten fazla cesaret gösterip bu zor zamanda aday olmayı secmisti. Koskoca Besiktas camiasında tek adaydı ve kazandı. Ve de cok basarılı bir sekilde klubu duzluge cıkardı bu yönetim.
Simdi acaba bu "anlı sanlı" Besiktaslılar neden tam da stadın bitimine yakın bu yaygarayı koparıyorlar? Galatasaray'da Adnan Polat'a yaptıklarını simdi de Fikret Orman'a mı yapmanın pesindeler? 

Orman icraatlarına basladıgından beri tehditler, santajlar havada ucusuyor.

Eski bir baskan, hem de klubun su anki finansal darbogazının bas mimamarlarından biri cıkıp "bunun adı intihardır" diye aba altından sopa gosterme curetini kendinde bulabiliyor. Ustelik bu zatı muhterem klubune vermis oldugu sozleri defalarca (en hafif tabirle) "unutmusken". 

Rahmi Koc'un Seba'ya yazdıgı iddia edilen "tamamen duygusal" mektubunun bugun Turgay Ciner'in gatetesinde buyuk puntolarla haber olarak verilmis olması bir tesadüf mü?

Gecen sene devletteki guc odaklarını arkasına alan baska bir Istanbul takımının golgesinde yönetici vasfı ile Besiktas'a yapmadıklarını bırakmayanlar ile Fikret Orman'ın sozde yasak iliskisini surmansete tasıyarak bezdirme politikası izleyenler acaba aynı odaklar mı? 

"Stada Seba ismi dayatması", tarihin en buyuk sponsorluk anlasması basarısını sabote etmeye yonelik "magazinel" bir yıpratma cabası mı acaba?

Taraftarlar buyuk resme bakarak bu konuları iyi irdelemek zorunda. İste o zaman o hep soylenen Besiktaslılık durusuna ve rahmetli Suleyman Seba'ya layık birer Besiktaslı olabilirler; tabi carsı pazar dolasmıyorlarsa...